Over mij

Foto 1

Welkom op Sylviablogt

Welkom op mijn beauty blog en wat ontzettend spannend vind ik dit! Ondanks dat heb ik er ook ontzettend veel zin in. Ik wil me eerst even voorstellen. Ik ben Sylvia Wenselaars en ik ben geboren en getogen in Gilze. Al heel wat jaren werk ik met heel erg veel plezier in de beauty branche. Sinds 2010 ben ik aan het werk in de kapsalon. Daarnaast heb ik mijn eigen nagelsalon geopend in 2012 en heb mijn allround visagie diploma in 2013 behaald.

Ik vind het heel leuk om mijzelf op bovenstaande vlakken te ontwikkelingen en bij te scholen.  Het passend advies geven aan de klanten thuis vind ik ook erg leuk om te doen. Wat is nu mooier om al deze vlakken met elkaar te combineren?

Hoe vaak ik te horen krijg van mijn klanten: ‘Ik wil graag een mooi opgemaakt worden maar het moet wel snel kunnen, want ik heb maar weinig tijd’ of ‘Ik wil graag een kapsel wat makkelijk is, altijd goed zit en echt maar weinig tijd hoeft te kosten, want ik heb geen tijd met rennende kinderen om me heen.’ Door mijn blog wil ik daar verandering in brengen. Ik wil dat het voor iedereen haalbaar wordt om met wat handige tools, tips en tricks er toch goed en zelfverzekerd uit te zien in niet meer tijd dan 10 minuten. Die tijd zou iedereen wel moeten hebben toch?

Een belangrijke hobby van mij is het bezig zijn met gezonde voeding. Dat is namelijk ook een heel belangrijke basis om er goed en gezond uit zien . Ik vind het leuk om gezonde recepten uit te proberen en die met andere te delen. Ik eet eigenlijk nooit een saaie boterham met kaas, maar allerlei leuke recepten. Vaak krijg ik dan ook opmerkingen en vragen als “Ik vind het ook heel belangrijk gezond te eten maar ik heb geen inspiratie en tijd om dat allemaal uit te zoeken” of “Kun je niet wat receptjes opschrijven voor mij? Dat scheelt zo veel tijd!’.

Het drukke schema van iedereen, alle verplichtingen en mensen hebben haast en willen dingen graag zo snel mogelijk doen. Ook dit kun je op deze blog terug vinden. Makkelijke en voedzame recepten die binnen 10 minuten te maken zijn. Dat zou toch top zijn voor iedereen met haast?

Via deze blog wil ik mijn kennis en meningen delen waardoor het voor jullie thuis makkelijker wordt. Iedere woensdag en zondag komt er een nieuwe blog online op het gebied van haar, make-up, nagels en voeding. Mochten er vragen of suggesties zijn dan hoor ik dat erg graag via de mail.